Massagetherapie

Eindelijk die welverdiende ontspanning waar jij al zo lang naar verlangt. Een hele diepe ontspanning die ervoor zorgt dat jouw lichaam tot rust komt en weer kan gaan herstellen. De lage rugpijn die je al te lang hebt kan gaan helen.

De massagetherapie leert je ook luisteren naar je lichaam en vertelt je precies dat wat jij moet weten om spanning in je lichaam los te laten. Je zult meer gaan voelen in je lichaam waardoor je ook meer inzicht gaat krijgen in jouw unieke manier van omgaan met stress en spanning. Dit geeft een goede kijk op de mogelijke onderliggende oorzaak van jouw pijnklacht.

De massagetherapie laat je luisteren naar jouw verlangens waardoor een (onbewuste) verandering in werking wordt gezet die jouw helpt om van je lage rugpijn af te komen.

 

Uniek

Mijn massagetherapie is uniek en niet te vergelijken met een traditionele massagetherapie. Het is gebasseerd op jarenlange ervaring en veel kennis van deze specifieke rugklachten. 

 

Een massagetherapie sessie duurt 120 minuten. 

Waarom 120 minuten? Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat slechts de (onder)rug masseren weinig tot geen effect heeft. Een massage van je hele lichaam heeft absoluut een veel groter positief effect op je zelfhelend vermogen en daardoor het herstel van je lage rugpijn.

Pin It on Pinterest

Share This