Wie ben ik

Ik ben geboren in ’78, ik heb een echtgenoot en ben  moeder van 2 kids. Vrienden omschrijven mij als rustig, vertrouwd, eerlijk, sociaal, zelfbewust, liefevol, praktisch een doorzetter en ook een tikkeltje eigenwijs. 

specialisatie

Ik weet zelf hoe het is om chronische pijn te hebben en kan me daarom ook erg goed inleven in de situatie van mijn clïenten. De afgelopen 14 jaar ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in (chronische) lage rugpijn. Ik merkte vooral dat de pijn bijna nooit lokaal veroorzaakt word, maar gaat meestal samen met emotionele en mentale blokkades. Coaching en massagetherapie is daarom voor mij een onmisbare combinatie om de pijnklachten te verhelpen. 

 

Kennis en ervaring

Mijn unieke massagetherapie en mijn uitgebreide kennis heb ik verkregen door goede opleidingen en jaren lange praktijk ervaring. Daarnaast heb ik een grote schat aan persoonlijke ervaringen door persoonlijke ontwikkeling.

 

Opleidingen

Sinds 2005 ben ik een gediplomeerd en goed opgeleid massagetherapeut en coach met aanvullende opleidingen, cursussen en workshops.

 

 

Mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs: www.nbsm.info Untitled design (8)

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This